این مر کز از سال 1355 در ساختمان خود کانون
که دارای معماری خاص خود میباشد شروع به کار کرد
در حال حاضر دارای 13 هزار جلد کتاب در فضای
دلنشین سالن کتابداری کودک و نوجوان برای مطالعه ی اعضا موجود میباشد.
خدمات مرکز:کارگاه های هنری و ادبی ویژه ی گروه های سنی 6 تا 17 سال با اجرای فعالیت های فرهنگی
ویژه ی اعضا حقیقی و مجازی.
برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی
و هنری و ادبی
_بخش های مرکز:کتابخانه ی کودک و نوجوان_سالن آمفی تئاتر
_امکانات ویژه ی مرکز:سالن مطالعه ی کودک و نوجوان با متراژ 450 متر
_سالن آمفی تئاتربا متراژ 220 متر_کارگاه هنری_کارگاه ادبی
امکانات کارگاهی: 1 کارگاه هنری 1 کار گاه ادبی
خدمات فراگیر ندارن
روز و ساعت فعالیت:مرکز در یک شیفت از ساعت 8:30 صبح 13:00 بعد از ظهر _روزهای زوج پسر و روز های فرد
دختر
پرسنل :
1 نیروی مربی مسئول فرهنگی (یک نفر)
2 نیروی هنری (یک نفر)
3 ادبی (یک نفر)
4 خدمات (یک نفر)
12 هزار تومان برای عضویت حقیقی . / شرایط عضویت:داشتن حداقل 6 تا 17 سال و پرداخت 000
نشانی:خوزستان_مسجدسلیمان_ایستگاه سی برنج _جنب اداره دارایی
تلفن: 06143222499
مسئول مرکز :زینب قاسمی قاسموند .
اخبار مرکز:
 
  • // - 16:02
  • تعداد بازدید: 6683
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

درخشش کودکان و نوجوانان خوزستانی در مهرواره داستان‌نویسی کشور

کودکان و نوجوان عضو مراکز کانون پرورش فکری خوزستان در مهرواره داستان‌نویسی «دنیای ما زیباست» کشور خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، هیئت انتخاب نهایی مهرواره داستان‌نویسی کشور متشکل از عباس جهانگیریان، افسون امینی، داود امیریان و سولماز خواجه‌وند نویسندگان حوزه کودک و نوجوان و محمدشریف شاهی متخصص و کارشناس حقوق کودک آثار ادبی ریحانه دهقانی و مریم زکی زاده دو عضو مرکز آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان را در گروه سنی 11 سال به بالا (نونگاه) به‌عنوان آثار برگزیده معرفی کردند.

در این مهرواره همچنین در گروه سنی بالای 15 سال (نوجوان) اثر داستانی محمدحسین عبدی سعیدی دیگر عضو مرکز آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان به‌عنوان اثر برگزیده انتخاب و معرفی شد.

مهرواره داستان‌نویسی «دنیای ما زیباست» که فراخوان آن در پاییز امسال از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک منتشر شده بود، با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

تعداد ۶۱۷ اثر از سوی ۵۷۰ کودک و نوجوان به دبیرخانه‌ی این مهرواره رسید و پس از بررسی در مرحله اولیه، ۲۷۳ اثر داستانی به مرحله پایانی راه یافت و  در پایان، ۷۰ اثر از ۶۸ نفر به‌عنوان آثار برگزیده این مهرواره معرفی شدند.

موضوع‌های این مهرواره بر اساس اصول ۵۴‌گانه مفاد پیمان‌نامه‌ی حقوق کودک و با هدف آشنایی بیش‌تر و توجه دادن کودکان و نوجوانان، خانواده‌ها و مربیان آن‌ها به این موضوع‌ها، طراحی و پیشنهاد شده بود.

شرکت‌کنندگان این مهرواره را سه گروه سنی ۱۱ سال به بالا (نونگاه)، ۱۵ سال به بالا (نوجوان) و ۱۸ تا ۲۲ سال (اعضای ارشد) تشکیل داده بودند که بر این اساس ۱۲ نفر از برگزیدگان در گروه سنی «نونگاه»، ۴۷ نفر در گروه سنی «نوجوان» و ۹ نفر نیز از «اعضای ارشد» مراکز فرهنگی هنری کانون هستند.

آثار برگزیده‌ این مهرواره به‌زودی در قالب کتابی منتشر و از اعضای برگزیده با اهدای جوایز و لوح سپاس، قدردانی خواهد شد.

یادآوری می‌شود «مهرواره» عنوان رویدادهای غیررقابتی است که کانون پرورش فکری جایگزین عنوان «جشنواره‌های رقابتی» کرده است.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت